پیوند استعداد های هنری و ادبی با اقتصاد هنر/ وقتی دانشجویان نخبه و هنرمند شناسایی می شوند

در گفت وگو با رودخان مطرح شد؛

پیوند استعداد های هنری و ادبی با اقتصاد هنر/ وقتی دانشجویان نخبه و هنرمند شناسایی می شوند

رئیس باشگاه رشد استعداد های هنری ادبی دانشگاه آزاد گفت: نخستین گام از اهداف باشگاه کشف استعداد های هنری و ادبی از میان دانشجویان است و گام های مؤثر بعدی مانند مهارت افزایی شبکه سازی و چهره سازی آنان را با اقتصاد هنر پیوند می زند.

عباس محمدی رئیس باشگاه رشد استعداد های هنری ادبی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار رودخان درباره اهداف راه اندازی و حوزه کاری این باشگاه اظهار کرد: باشگاه رشد استعداد های هنری ادبی دانشگاه آزاد اسلامی از اواسط سال ۱۴۰۱ به شکل اسمی و از ۱۴۰۲ به شکل رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و چنانکه از عنوان باشگاه برمی آید نخستین گام از اهداف آن کشف استعداد های هنری و ادبی از میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است و قرار است در کنار این گام گام های مؤثری مانند مهارت افزایی شبکه سازی و چهره سازی برداشته شود که با اقتصاد هنر پیوند بخورد.

وی در پاسخ به این پرسش که باشگاه رشد استعداد های هنری و ادبی چه مأموریت هایی دارد؟ گفت: در کنار رسالت های ذکرشده برگزاری جشنواره های تخصصی هنر یکی از درگاه های شناسایی استعداد است که در آن توأمان کارگاه های مهارت افزایی هم برگزار می شود و همراهی تعدادی از دانشجویان دفاتر باشگاه های رشد واحد های دانشگاهی به تجربه اندوزی ایشان در برگزاری رویداد های هنری می انجامد.

به گفته محمدی ازاهداف میان مدت باشگاه رشد استعداد های هنری ادبی دانشگاه آزاد اسلامی موضوع راه اندازی سینما های دانشگاه است که در گام نخست به شکل «سینما تک» انجام خواهد شد و موضوع نمایش های دانشجویی و نمایشگاه های آثار دانشجویی و استادی دانشگاه هم به شکل انفرادی یا جمعی است.

رئیس باشگاه رشد استعداد های هنری ادبی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این پرسش که تاکنون چه دستاورد هایی در این مسیر حاصل شده و چه تعداد باشگاه و در چه استان هایی راه اندازی شده است؟ بیان کرد: در مسابقه ملی کارتون دومین گام آن هم برداشته شد و توانستیم نمایشگاه آثار منتخب را در نمایشگاه خطایی مجموعه گردشگری شیخ صفی اردبیلی برپا کنیم و نمایشگاه این آثار در تعدادی واحد دانشگاهی مشخص دیگر و سازمان مرکزی هم دایر خواهد شد.

راه اندازی دفتر باشگاه رشد در بیش از ۵۰ واحدهای دانشگاهی

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۵۰ دفتر باشگاه رشد در واحدهای دانشگاهی راه اندازی شده است ادامه داد: کارگاه های تخصصی منجر به خلق اثر ارتباط گیری مستقیم با دانشجویان هنرمند سراسر کشور شناسایی استادان و نخبگان هنرمند که زحمت داوری و دبیری جشنواره ها را عهده دار شدند از دیگر دستاوردهای باشگاه است.

محمدی برنامه های پیش رو و چشم انداز باشگاه رشد استعداد های هنری و ادبی دانشگاه آزاد را تشریح کرد و به رودخان گفت: به سرانجام رساندن جشنواره های شعر و داستان؛ نمایش و هنر های تجسمی ازجمله این برنامه هاست که جهت دهی ها بر پایه ظرفیت ها استعداد ها و زیست بوم هر واحد دانشگاهی صورت خواهد گرفت.

رئیس باشگاه رشد استعداد های هنری و ادبی دانشگاه آزاد اضافه کرد: برنامه هایی مانند قاب کلمات در عرصه کتاب (۳ روبداد انجام شده) و عصرانه هنر به همراه برنامه های متنوعی ازجمله متن خوانی متون کهن عصر شعر نقد داستان و برنامه هایی از این دست بر اساس ظرفیت های واحد دانشگاهی شکل خواهد گرفت که اینهمه در کنار کارگاه های مهارت افزایی خواهد بود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پیوند استعداد های هنری و ادبی با اقتصاد هنر/ وقتی دانشجویان نخبه و هنرمند شناسایی می شوند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پیوند استعداد های هنری و ادبی با اقتصاد هنر/ وقتی دانشجویان نخبه و هنرمند شناسایی می شوند"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه