اصول و مرام وفاق ملی

اصول و مرام وفاق ملی

وفاق ملی به معنی پایان دوقطبی‌سازی، گروه‌بندی و یارکشی است و به ‌این معنی است که خارج از صف‌بندی‌ها، فقط می‌بایست بر خدمت به مردم متمرکز شد.

به گزارش رودخان، اصغر زبرجدی، کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی در جام جم نوشت: پس از شهادت جانسوز آیت‌الله دکتر رئیسی، با فرمان رهبر انقلاب و طبق قانونی اساسی، کشور وارد فاز انتخاباتی و رقابتی شد که به فضل الهی در مدت‌زمان تعیین‌شده، انتخابات منطقی و ‌باشکوه برگزار و رئیس‌جمهور کشورمان انتخاب شد.

با وجود تاثیر مثبت و اخلاقی فضای شهادت رئیس‌جمهور و همراهان شهیدشان بر فضای انتخاباتی، مبارزات و رقابت‌های انتخاباتی با برجسته‌شدن برخی مطالبات و دغدغه‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، شکل جدید و داغی به خود گرفت و در این میان با ابتکار خوب صداوسیما و برنامه‌های کارشناسی جریان تبلیغاتی با مرجعیت رسانه‌های داخلی مدیریت شد که در منطقی‌شدن و شفافیت فضا بسیار موثر بود و دست ضدانقلاب را کاملا  تهی کرد.به هر تقدیر شعار وفاق ملی حائز رأی شد و پس از انتخاب آن، همه ظرفیت‌های کشور از شورای نگهبان تا جریانات سیاسی کشور پای کار آمدند و اوج آن در رأی اعتماد کامل مجلس شورای اسلامی و همراهی و حمایت بخش‌های مختلف نظام در تشکیل سریع دولت بود.

به نظر می‌رسد برای شکرگزاری و همچنین تداوم این امر نیکو و خیر، مرور و ذکر چند نکته در قالب بایدها و نبایدها خالی از لطف نباشد:

۱.مردم و خدمت به آنان هدف اصلی وفاق ملی است.

۲.در وفاق ملی سهم‌خواهی ممنوع است، ملاک شایسته‌سالاری متعهدانه است.

۳.وفاق ملی به معنی پایان دوقطبی‌سازی، گروه‌بندی و یارکشی است و به ‌این معنی است که خارج از صف‌بندی‌ها، فقط می‌بایست بر خدمت به مردم متمرکز شد.

۴.وفاق ملی عهدی به وسعت ایران است که در آن پیمان‌شکنی و خدشه در تعهدات، خط قرمز است و وفاق‌شکنان جایی ندارند.

۵.در وفاق ملی تغییرات اتوبوسی ممنوع است.

۶.وفاق ملی یعنی این‌که همیشه خود را بدهکار انقلاب، مردم و شهدا، به‌ویژه محرومان بدانیم و دائم خود را در وضعیت پاسخگویی قرار دهیم.

۷.وفاق ملی پیمان برادری و عدالت است .

۸.وفاق ملی به معنای ازخودگذشتگی و تحمل برخی سختی‌ها و رنج‌ها برخلاف میل فردی و با نیت پیشرفت کارهاست.

۹.وفاق ملی میانه‌روی، اعتدال‌گرایی و اصلاح‌طلبی، راست و چپ نیست. وفاق ملی؛ همدلی و نزدیک‌شدن دل‌ها به هم برای مسابقه خدمت است.

۱۰.وفاق ملی استفاده از همه ظرفیت‌ها بدون توجه به گرایش‌های سیاسی، قومی و مذهبی با شاخص تعهد و تخصص است.

۱۱.وفاق ملی صادق‌بودن با مردم و ‌همفکری و دست‌یافتن به بالاترین تفاهم با آنهاست.

۱۲.وفاق ملی سختگیری مسئولان به خودشان و اطرافیان‌شان  برای نشان‌دادن صداقت، پاکدستی و اراده آنان برای عمل به تعهدشان است.

۱۳.بخشی از وفاق ملی، خلقی ومرامی است. درکنار تخصص و توانایی کارشناسی،مرام وفاق ملی مردم‌داری، صبوری و داشتن تواضع در برابر آنان است.

۱۴.وفاق ملی به این معنی است که به‌دنبال حذف منتقد نباشیم.

۱۵.گفت‌وگو اصل مهمی در وفاق ملی است. در وفاق ملی باید آیین گفت‌وگو رعایت شود و گفت‌وگو کردن با همه را بیشتر از قبل یاد بگیریم.

۱۶.تذکر و ‌امربه معروف در وفاق ملی بسیار مهم است؛ خوبی‌ها و ‌بدی‌ها را برادرانه، مخلصانه و صلاح‌ورزانه به یکدیگر تذکر دهیم.

۱۷.در وفاق ملی ولی فقیه و قانون اساسی ،عروه‌الوثقی و فصل‌الخطاب هستند و باید تابع آنها بود.

۱۸.در پایان، وفاق ملی آزمون تاب‌آوری ملی و بین‌المللی مسئولان است. مردم در این سال‌ها نمره ممتاز تاب‌آوری را گرفته‌اند، حالا نوبت شماست.
 

پایان خبر رودخان

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اصول و مرام وفاق ملی" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اصول و مرام وفاق ملی"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه